Εξαιρετικός, αλλά ηττημένος ο Λάζος

Εξαιρετικός, αλλά ηττημένος ο Λάζος

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του με την Κανάριας, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε με 78-75 από τη Σαραγόσα.

Εξαιρετικός, αλλά ηττημένος ο Λάζος
Αν και επέστρεψε στη δράση μετά από ενάμιση και πλέον χρόνο απραξίας, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είχε πολύ καλή παρουσία στην εντός έδρας ήττα της Κανάριας από τη Σαραγόσα με 78-75 για τη 19η αγωνιστική της ACB. Ο πρώην διεθνής σέντερ σε 17:48 είχε 15 πόντους (3/6 βολές, 6/7 δίποντα), 4 ριμπάουντ και 1 τάπα.

Η Βαλένθια έφτασε τις 17 νίκες καθώς πέρασε με 57-50 από την έδρα της Λαγκούν Άρο με τους Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (στο ντεμπούτο του) και Ρομέιν Σάτο να έχουν από 12 πόντους.

Κλείσιμο
H Mπαρτσελόνα παραμένει τρίτη παρότι δυσκολεύτηκε να νικήσει 88-79 την Μπανταλόνα στο καταλανικό ντέρμπι. Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ με 19, ο Έραζεμ Λόρμπεκ με 17 και ο Μπραντ Όλεσον με 16 ήταν οι πρώτοι σκόρερ των γηπεδούχων. Ο Κώστας Παπανικολάου σε 23:45 είχε 9 πόντους (3/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ.

Η Μπιλμπάο, που την Τετάρτη αντιμετωπίζει για το Eurocup τον Πανιώνιο στο Ελληνικό, συνέτριψε 95-73 τη Φουενλαμπράδα με πρώτο σκόρερ τον Χέρμαν Γκάμπριελ που είχε 17 πόντους.

Αναλυτικά η 19η αγωνιστικη στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης