Μάνταλος: «Χρειαζόμαστε βαθμούς»

Μάνταλος: «Χρειαζόμαστε βαθμούς»

Να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα θέλουν στην Ξάνθη, η οποία αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην 21η αγωνιστική, καθώς όπως δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος έχουν απομακρυνθεί από το στόχο τους.

Μάνταλος: «Χρειαζόμαστε βαθμούς»
Ιδιαίτερα δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο μέσος της Ξάνθης δήλωσε πως αν και ξέρουν ότι παίζουν κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο θα διεκδικήσουν τις οποίες πιθανότητες έχουν μιας και χρειάζονται βαθμούς.

Κλείσιμο
Ο Μάνταλός τόνισε πως θα χρειαστούν να έχουν με το μέρος τους τον παράγοντα τύχη, ώστε να μην δεχτούν γρήγορο γκολ και να αξιοποιήσουν τις δικές τους ευκαιρίες, καθώς θέλουν να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την Ξάνθη και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:«Σίγουρα ξέρουμε με ποιον θα παίξουμε. Παίζουμε με την ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία. Τα τελευταία αποτελέσματα μας έχουν βγάλει λίγο εκτός στόχου, που για εμάς ήταν η πεντάδα. Σίγουρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να είμαστε 90 λεπτά συγκεντρωμένοι και να έχουμε την τύχη με το μέρος μας», δήλωσε αρχικά ο Μάνταλος.

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης