Ξεκουράζει παίκτες ο Μίτσελ

Ξεκουράζει παίκτες ο Μίτσελ

Εκτός του τραυματία Κώστα Μήτρογλου αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή με τον Εργοτέλη άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές από τους θεωρητικά «βασικούς»


Ξεκουράζει παίκτες ο Μίτσελ
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος χθες υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, όμως αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα ματς. 

Κλείσιμο
Ο λόγος για τους Φουστέρ, Χολέμπας, Σιόβα και Σαλίνο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, μαζί με τους Κάρολ, Ιμπαγάσα και Μεντζανί. 

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, οι «ερυθρόλευκοι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής και πίεσης, ενώ στη συνέχεια έκαναν και τακτική. Δεν έλειψαν, όμως, και οι στημένες φάσεις από την προπόνηση. 

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Τόρες, Βάις και Γιαταμπαρέ. 

Πηγή sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης