Ήρθε για… δουλειά ο Πινγκ Σανγκ

Ήρθε για… δουλειά ο Πινγκ Σανγκ

Ο Πινγκ Σανγκ προσγειώθηκε στην Αθήνα και φορώντας το καπελάκι του Παναθηναϊκού δήλωσε έτοιμος για δουλειά, εν όψει της απογευματινής πρώτης συγκέντρωσης.


Ολυμπιακός: Αποχαιρετηστήριο γεύμα από Γιαννάκη
Ήρθε για… δουλειά ο Πινγκ Σανγκ
Στην Αθήνα έφτασε ο Πινγκ Σανγκ έτοιμος να δώσει το «παρών» στην απογευματινή πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Είναι τιμή για εμένα. Και είναι τιμή που είμαι ο πρώτος Κινέζος που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά», δήλωσε ο πρώτος Κινέζος παίκτης που θα παίξει στην Ευρώπη.

Κλείσιμο
Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,09μ.) θα είναι ένας από τους 13 παίκτες που θα δώσουν το απόγευμα το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Οι υπόλοιποι θα είναι οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Μάικ Μπατίστ, Τζέιμς Γκιστ, Στεφάν Λάσμε, Γάιος Σκορδίλης, Νίκος Παππάς, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Διαμαντάκος, καθώς και οι έφηβοι Εντινόσα Ερεμπενάνζιε, Γιώργος Γκιουζέλης, Γιώργος Αποστολής και Δημήτρης Κομποδιέτας.

Θα απουσιάζουν οι διεθνείς Φώτσης, Μπράμος, Μαυροκεφαλίδης, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις και Ούκιτ.

Πηγή:sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης