Άνεμος αλλαγής και αισιοδοξίας

Άνεμος αλλαγής και αισιοδοξίας

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για τη νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στον Παναιτωλικό (2-0) και την επιστροφή στη Λεωφόρο. Συγχαρητήρια από Αλαφούζο. Ανησυχία για Σίλντενφελντ, έρχεται ο Ατζαγκούν.

Ελπίδες για διάγνωση του αυτισμού με ένα απλό τεστ ούρων
Άνεμος αλλαγής και αισιοδοξίας
Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, στον Παναθηναϊκό έχουν αρκετούς λόγους να αισιοδοξούν για τη νέα σεζόν. Όχι, η εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Παναιτωλικό δεν ήταν εκτυφλωτική, ούτε το 2-0 δημιουργεί τεράστιες βλέψεις για τη συνέχεια.

Ωστόσο το ελπιδοφόρο πρόσωπο που έβγαλε η ομάδα, παρά τα τόσα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα και τις ελλείψεις αφού εκκρεμούν μεταγραφές και η επάνοδος του Μαυρία, όπως και η επάνοδος στη Λεωφόρο, που αποτελεί μία έδρα που είχε ανάγκη το «τριφύλλι» σε αυτό το νέο ξεκίνημα, φέρνουν έναν άνεμο αισιοδοξίας στις τάξεις των «πράσινων».

Κλείσιμο
Ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι απαραίτητο για την ψυχολογία της ομάδας, ενώ στα κέρδη συγκαταλέγεται και η παρουσία του κόσμου, αφού κόπηκαν 11.384 εισιτήρια, προσφέροντας στους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου συμπαράσταση, αλλά και έσοδα στην ΠΑΕ (οι εισπράξεις ήταν 107.927 ευρώ, εκ των οποίων τα μισά χρήματα θα διατεθούν για έργα στη Λεωφόρο).

Συγχαρητήρια από Αλαφούζο


Ο Γιάννης Αλαφούζος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας και μετά το ματς μοίρασε συγχαρητήρια στα αποδυτήρια. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος-ωστόσο-επισήμανε πως «… πρέπει να έχουμε το κεφάλι χαμηλά και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Κοιτάμε τη συνέχεια, που είναι ακόμη πιο δύσκολη».

Ανησυχία για Σίλντενφελντ

Αν υπήρχα μία «σκιά» στο χθεσινό ματς, είναι ο τραυματισμός του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης αμυντικός αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάστασή του για να φανεί αν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (21:30). Αντίθετα, η κατάσταση των Μέντες και Αμπεΐντ δεν εμπνέει ανησυχία, αφού έχουν απλώς κράμπες.

Έρχεται ο Ατζαγκούν

Σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, καθώς έλυσε το θέμα με τη βίζα του. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα υπογράψει στο «τριφύλλι», που έχει ήδη συμφωνήσει μαζί του αλλά και με την ομάδα του (Ντόλφινς). Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις και για το θέμα της απόκτησης του Ντάνιελ Πράνιτς.

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης