Τι αλλαγές φέρνει το πολυνομοσχέδιο

Τι αλλαγές φέρνει το πολυνομοσχέδιο

Φορολογική επιδρομή για όλους, κατασχέσεις καταθέσεων, «τσεκούρωμα» συντάξεων, παράταση του χρόνου συνταξιοδότησης στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Τι αλλαγές φέρνει το πολυνομοσχέδιο
Φορολογική επιδρομή για... όλους, κατασχέσεις καταθέσεων, «τσεκούρωμα» συντάξεων, παράταση του χρόνου συνταξιοδότησης και αρκετά ακόμη μέτρα, τα οποία σαφώς δεν θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν ως υποστηρικτικά της ανάπτυξης, περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, το οποίο τίθεται προς ψήφιση σήμερα το βράδυ στη Βουλή.

Φορολογία-Φοροδιαφυγή
Κλείσιμο
Βαριές ποινές σε περιπτώσεις φοροδιαφυγής, αλλά και μέτρα καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο-«σκούπα».

Για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει μέτρα, όπως η αυτόματη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και θυρίδων έως και στο 100%, σε περίπτωση που δεν αποδοθεί ΦΠΑ άνω των 150.000 ευρώ.

Διαβάστε εδώ τι προβλέπει το πολυνομοσχέδιο για φορολογικά ζητήματα

Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό
Από μία έως τρεις συντάξεις ετησίως θα χάσουν οι νυν συνταξιούχοι που εισπράττουν συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ εξαιτίας του ανακαθορισμού (επαναϋπολογισμού) του ποσού της σύνταξής τους με βάση το χαμηλότερο ποσοστό αναπλήρωσης, παρέμβαση που έκρινε αναγκαία η επιτροπή σοφών κρίνει αναγκαία για να γεφυρωθεί το χάσμα παλιάς και νέας γενιάς συνταξιούχων το οποίο δημιουργήθηκε μετά τη μεταρρύθμιση του 1992.

Διαβάστε εδώ τι προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο για το ασφαλιστικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης