Στην Κύπρο απόψε ο Ντόναλντ Τουσκ

Στην Κύπρο απόψε ο Ντόναλντ Τουσκ

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα έχει συνομιλίες με τον Κύπριο Πρόεδρο για το Κυπριακό, την οικονομία, το μεταναστευτικό και την κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου

Στην Κύπρο απόψε ο Ντόναλντ Τουσκ
Στην Κύπρο θα βρεθεί απόψε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ο οποίος θα έχει συνομιλίες με τον Νίκο Αναστασιάδη για το Κυπριακό, την οικονομία, το μεταναστευτικό και την κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ενώ θα συζητηθεί και η πρωτοβουλία του Κύπριου Προέδρου στο Παλαιστινιακό.

Η συνάντηση Αναστασιάδη-Τουσκ θα γίνει αύριο και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών.

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επίσκεψη του κ. Τουσκ ανέφερε ότι «ανάμεσα στα θέματα που θα συζητήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι η κατάσταση πραγμάτων σε σχέση με τις συνομιλίες για το Κυπριακό, η οικονομία και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στην περιοχή με αφορμή και την πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας να προσκληθούν χωριστά για να παραστούν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ και ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τουσκ ταξιδέυει στην Κύπρο μετά από επισκέψεις που πραγματοποίησε σε Παλαιστίνη, Ισραήλ και Τουρκία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης