Εκατό χρόνια ΚΚΕ με νέο λογότυπο

Εκατό χρόνια ΚΚΕ με νέο λογότυπο

Ανοικτός διαγωνισμός για τη διαμόρφωση του νέου λογότυπου του κόμματος - Δείτε τα επικρατέστερα

Εκατό χρόνια ΚΚΕ με νέο λογότυπο
Ολοκληρώθηκε ο ανοιχτός διαγωνισμός για τη διαμόρφωση νέου λογότυπου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας  με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση του.

Με κεντρικό σύνθημα «100 χρόνια ΚΚΕ. Με το λαό για το σοσιαλισμό! «Σεμνή υπογραφή του λαού μας, στις λεωφόρους του μέλλοντος» Γ. Ρίτσος», το νέο λογότυπο-σήμα θα σηματοδοτεί και θα ενοποιεί τις πολύπλευρες δραστηριότητες εορτασμού.

Κλείσιμο
Ανάμεσα στα δεκάδες λογότυπα, οι ίδιοι οι συμμετέχοντες επέλεξαν τα τρία επικρατέστερα όπου έκριναν πως πληρούσαν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης.

Με βάση τα τελικά αποτελέσματα:

Πρώτο κατά σειρά λογότυπο είναι του γραφίστα - εικαστικού Κλεφτογιάννη Γιάννη



Δεύτερο είναι το λογότυπο της Μαριάννας Τσαγκάρη, γραφίστριας 



Τρίτο το λογότυπο που δημιουργήθηκε με ομαδική δουλειά από την Λιλή Ευθυμία, Παπαστεργίου Δέσποινα, Παπαστεργίου Πολυξένη.



Και τα τρία λογότυπα αναμένονται  να τυπωθούν σε ειδική έκδοση και στη συνέχεια θα εκτεθούν σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο 30 Μαΐου στις 7 μ.μ.

Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού θα παραλάβουν ως αναμνηστικό, ένα εικαστικό έργο σε ψηφιακή εκτύπωση, μοναδικό αντίγραφο από το Ιστορικό Αρχείο του ΚΚΕ, ενώ

Οι 3 πρώτοι εικαστικοί θα πάρουν ως επιβράβευση της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό χρήση του σήματος για τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων και Βιβλίο - Έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης