Πολλά ακούστηκαν για τον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου μετά το πολυσυζητημένο επεισόδιο στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο. Μεταξύ αυτών και η φήμη για φλερτ, για την οποία ο ηθοποιός πήρε θέση!
Καλεσμένος μαζί με την σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη, στο Celebrity Travel, o Mάνος ρωτήθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη για τις εν λόγω φήμες. «Συγγνώμη που θα το πω και είναι και η Αγγελική μπροστά, κάποιοι είπαν ότι ενδεχομένως να υπήρχε και κάτι πιο ερωτικό μεταξύ σας, είναι αλήθεια; Ένιωσες ότι υπήρχε φλερτ;», ανέφερε ο παρουσιαστής.
Γελώντας, ο ηθοποιός απάντησε: «ο κόσμος λέει πολλά! Ακούγονται πάρα πολλά πράγματα. Πάρα πολλές απόψεις. Σου λέω ακούγονται πολλά. Δε σημαίνει ότι είναι αλήθεια!».
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.