Δε θα παρουσιάσω πρωινό στον Αnt1, λέει η Μαρία Μπεκατώρου

Δε θα παρουσιάσω πρωινό στον Αnt1, λέει η Μαρία Μπεκατώρου

«Αισθάνομαι ωραία που έκλεισε ένας πολύ επιτυχημένος κύκλος», είπε αναφερόμενη στο «Your Face Sound Familiar»

Δε θα παρουσιάσω πρωινό στον Αnt1, λέει η Μαρία Μπεκατώρου
Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου και αναφέρθηκε τόσο στο σόου μεταμφιέσεων που παρουσιάζει «Your Face Sound Familiar», όσο και στην εμπειρία της στα Mad Video Music Awards, αλλά και στην πιθανότητα να παρουσιάσει το πρωινό του Ant1.
 
Λίγο μετά την απονομή του βραβείου που έκανε στον Κωνσταντίνο Αργυρό, η 39χρονη παρουσιάστρια δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι σε πιάνει κάτι με τόσο κόσμο αλλά όλα οκ, το έχω ξανακάνει. Είναι απίστευτη εμπειρία!».
 
Όσον αφορά στο «Your Face Sound Familiar», που σιγά – σιγά ολοκληρώνεται, είπε: «Αισθάνομαι ωραία που έκλεισε ένας πολύ επιτυχημένος κύκλος και είμαι λίγο στενοχωρημένη που θα χάσω τα παιδιά. Κάθε Κυριακή ήταν μια συνήθεια».
 
Τέλος, δεν άφησε ασχολίαστες τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει το πρωινό του Ant1: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν θα άφηνα το Τηλεάστυ για τον Ant1».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης