Ιωάννινα: Ακροβάτης διαρρήκτης τραυματίστηκε και συνελήφθη
Ο δράστης προσπάθησε να κατεβεί στο δρόμο από το μπαλκόνι, όπως είχε ανεβεί για να τρυπώσει στο υπνοδωμάτιο από την μισάνοιχτη μπαλκονόπορτα, όμως, έχασε την ισορροπία του και τραυματίστηκε στο χέρι
Στο σκαρφάλωμα τα πήγε μια χαρά, αλλά στην καταρρίχηση τα… μούσκεψε ο Αλβανός μη νόμιμος μετανάστης που τρύπωσε σε ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου στα Ιωάννινα, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με τον 60χρονο ιδιοκτήτη και τον απείλησε με κατσαβίδι!
Ο δράστης προσπάθησε να κατεβεί στο δρόμο από το μπαλκόνι, όπως είχε ανεβεί για να τρυπώσει στο υπνοδωμάτιο από την μισάνοιχτη μπαλκονόπορτα. Όμως, έχασε την ισορροπία του και τραυματίστηκε στο χέρι, κάτι που είδε ο 60χρονος και ενημέρωσε τους αστυνομικούς οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις στην γύρω περιοχή. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο 30χρονος Αλβανός εντοπίστηκε, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ μετά προσήχθη στην Ασφάλεια.
Όπως διαπιστώθηκε, βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα και σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Πάνω του κατασχέθηκαν 505 ευρώ ως προερχόμενα από κλοπές και ερευνάται αν έχει διαρρήξει και άλλα σπίτια. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας και απόπειρα κλοπής.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.