Με το ημερήσιο όριο αναλήψεων, μετά την απόφαση για την επιβολή περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων, να ανέρχεται μόλις σε 60 ευρώ, οι πολίτες είναι αναγκασμένοι να πηγαινοέρχονται κάθε μέρα στα ΑΤΜ, προκειμένου να σηκώσουν χρήματα, για να καλύψουν τις ανάγκες του νοικοκυριού τους.
Ειδικά οι συνταξιούχοι, άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, βρίσκονται σχεδόν νυχθημερόν έξω από τις τράπεζες, περιμένοντας υπομονετικά στην ουρά, για να κάνουν ανάληψη.
Έτσι και σήμερα, παρά την καταρρακτώδη βροχή, δεν έλειψαν οι ουρές στα ΑΤΜ.
Αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την ποιότητα, την έρευνα και τη σύνδεσή του με την αγορά εργασίας, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σου δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να κάνεις το επόμενο βήμα με αυτοπεποίθηση.
Η Πλαίσιο επενδύει στη νέα γενιά και την ταξιδεύει σε μια μοναδική εμπειρία γνώσης και καινοτομίας μέσω του διαγωνισμού ρομποτικής «Plaisiobots: The Race»