Οι άνδρες της Ασφαλείας, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του ακολουθώντας πληροφορίες που είχαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας για τα «περαιτέρω»
Ούτε έναν, ούτε δυο, αλλά... 89 «πελάτες» αναζητούσε για τους διαθέσει τα ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του ένας 34χρονος τσιγγάνος! Τόσες ήταν οι αυτοσχέδιες συσκευασίες με την ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 106 γραμμαρίων που βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του ακολουθώντας πληροφορίες που είχαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας για τα «περαιτέρω».
*** Δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων είχαν κρυμμένες στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, δυο Έλληνες ηλικίας 26 και 28 χρόνων που υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας σε περιοχή της Θήβας. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
*** Δυο άλλοι Έλληνες ηλικίας 29 και 27 χρόνων συνελήφθησαν στη Χαλκίδα, όταν πέταξαν από το παράθυρο του Ι.Χ. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,9 γραμμαρίων. Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που τους είχαν κάνει σήμα να σταματήσουν για να τους ελέγξουν είδαν την κίνησή τους, κατέσχεσαν τα ναρκωτικά και οδήγησαν τους νεαρούς στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Υπάρχουν μουσικά έργα που δεν γράφτηκαν μόνο για να ακουστούν. Έργα που γεννήθηκαν μέσα από τον πόλεμο και την απώλεια και κράτησαν ζωντανή τη μνήμη μιας ολόκληρης εποχής.