Μια οικογενειακή τραγωδία φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία ενός άνδρα Πολωνικής καταγωγής το πρωί της Τρίτης στην Κυψέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο περίπου 40 ετών άνδρας αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα καθώς η σύζυγός του τον είχε εγκαταλείψει και είχε φύγει στην Πολωνία με τον 6χρονο γιο τους.
Ο Πολωνός, ο οποίος διέμενε στο ρετιρέ της πολυκατοικίας της οδού Σκοπέλου 42, αυτοκτόνησε πέφτοντας στον φωταγωγό.
Γείτονες του αυτόχειρα δηλώνουν ότι αντιμετώπιζε και οικονομικά προβλήματα καθώς δεν έβρισκε δουλειά τους τελευταίους μήνες προσθέτοντας ότι τελευταία κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ..
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.