Μείζον πολιτικό πρόβλημα προκύπτει από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει παράνομο το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.
Μια μεταρρύθμιση η οποία έτυχε της πλήρους αποδοχής των πολιτών, οι οποίοι έσπευσαν κάθε φορά που τα καταστήματα άνοιγαν να τα επισκεφτούν, ανατρέπεται μέσω δικαστικής απόφασης προκαλώντας αντιδράσεις.
Χαρακτηριστικό είναι το ειρωνικό σχόλιο του τέως υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη στο twitter πως: «Αν προσφύγει κάποιος να κλείνουν τις Κυριακές, λόγω ηθικής βλάβης, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία, φαντάζομαι θα κλείσουν κι αυτά!».
Ήδη στο υπουργείο Ανάπτυξης μελετούν τον τρόπο αντίδρασης καθώς δεν είναι εύκολο μια αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της αγοράς, που ο κόσμος έδειξε να αποδέχεται, να ανατρέπεται με τέτοιο τρόπο.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.