Στη περισυλλογή και διάσωση συνολικά 65 παράτυπων μεταναστών σε Σάμο και Αγαθονήσι, προχώρησε τις πρωϊνές ώρες το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.
Στη θαλάσσια περιοχή ακρωτηρίου Πράσσο Σάμου, εντοπίστηκαν σε φουσκωτή λέμβο 31 παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι στη θέα του πλωτού του λιμενικού έσκισαν τη λέμβο. Περισυνελέγησαν σώοι και μεταφέρθηκαν στο Βαθύ.
Επίσης, 34 παράτυποι μετανάστες διεσώθησαν από σκάφος του λιμενικού 2,5 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του Αγαθονησίου. Κάποιοι από αυτούς επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο, η οποία ήταν σκισμένη και έβαζε νερά, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν ήδη πέσει στη θάλασσα.
Όλοι τους περισυνελέγησαν σώοι και μεταφέρθηκαν στον λιμενικό σταθμό του Αγαθονησίου.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.