Με... πυροβολισμούς απάντησε ο ιδιοκτήτης κατοικίας στην εισβολή δύο Αλβανών στο σπίτι του.
Οι δύο νεαροί είχαν κάνει το σπίτι στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, άνω κάτω, παίρνοντας χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα. Η οικογένεια όμως επέστρεψε την ώρα που εκείνοι βρίσκονταν ακόμη επί...τω έργω.
Ο 60χρονος ιδιοκτήτης της κατοικίας, φοβούμενος προφανώς για την οικογένειά του, πήρε το όπλο και πυροβόλησε, όπως γράφει το
epiruspost.
Ακολούθησε γενική αναστάτωση... Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία χρειάστηκε να στήσει ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να τους συλλάβει.
Κλείσιμο
Κατά τη σύλληψη διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους δράστες έφερε τραύματα από τα σκάγια στην πλάτη. Έτσι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και ο 60χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, που είχε πυροβολήσει εναντίον τους.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.