Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο δυσάρεστο περιστατικό στην παραλία του Πόρτο Λιμνιώνα στη Ζάκυνθο, όταν το μεσημέρι της Πέμπτης, αυτοκίνητο πέρασε κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια των λουόμενων για να καταλήξει στη θάλασσα.
Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, που προφανώς ο οδηγός δεν είχε βάλει χειρόφρενο, έπεσε μέσα στη θάλασσα, αφού κατρακύλησε ολόκληρο το βουνό στην περιοχή του Πόρτο Λιμνιώνα.
Κλείσιμο
Η παραλία εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη από κόσμο και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κατάφεραν οι λουόμενοι να απομακρυνθούν.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία καθώς και άνδρες του λιμενικού.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης