Χωρίς διακοπές ρεύματος θα κυλίσει το μεσημέρι της Παρασκευής σύμφωνα με στελέχη του διαχειριστή του δικτύου που δήλωσαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι αν η κατάσταση στο δίκτυο παραμείνει ως έχει μέχρι στιγμής δεν θα υπάρξουν περικοπές στην ηλεκτροδότηση.
Οι μονάδες παραγωγής που βρίσκονται εκτός λειτουργίας λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ παραμένουν ως είχαν την Πέμπτη, πρώτη ημέρα της απεργίας, ενώ η ζήτηση ρεύματος είναι λίγο μειωμένη λόγω των ανέμων που ρίχνουν τη θερμοκρασία και κατ' επέκταση τη ζήτηση ενέργειας για τη λειτουργία των κλιματιστικών.
Σε περίπτωση βέβαια που υπάρξει κάποια αλλαγή είτε στο μέτωπο της παραγωγής είτε της ζήτησης, θα γίνουν περικοπές προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κατάρρευσης του συστήματος.
Για τις βραδυνές ώρες, αντίθετα, θεωρείται βέβαιο ότι θα απαιτηθούν περικοπές καθώς λείπει από το σύστημα η εισροή ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.