Ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη χωή του το τελευταίο 24ωρο - Άλλα 12 άτομα νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας
Συνεχίζεται η φονική πορεία της επιδημίας της γρίπης. Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από επιπλοκές του ιού της γρίπης, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων της γρίπης σε 138.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, συνολικά σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) έχουν νοσηλευτεί 324 άτομα, ενώ αυτή τη στιγμή σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 12 άτομα.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση