Σέρρες: Χτυπούσε ηλικιωμένες και τις λήστευε

Σέρρες: Χτυπούσε ηλικιωμένες και τις λήστευε

Πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνο 20χρονο Έλληνα που είχε πλούσια δράση σε ληστείες και κλοπές

Σέρρες: Χτυπούσε ηλικιωμένες και τις λήστευε
Ένταλμα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος ενός νεαρού με πλούσια δράση σε ληστείες και κλοπές, αλλά με τη σύλληψή του αποκαλύφθηκε πως είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες δυο ληστείες με θύματα ηλικιωμένες γυναίκες τις οποίες μάλιστα είχε χτυπήσει άγρια!

Στην επιχείρηση για τη σύλληψη του 20χρονου Έλληνα σε περιοχή της Ηράκλειας Σερρών, συμμετείχαν αστυνομικοί της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς θεωρούνταν ιδιαίτερα επικίνδυνος. Μόλις οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης μιας ληστείας που είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή με θύμα μία 75χρονη την οποία χτύπησε μέσα στη μονοκατοικία της και άρπαξε χρυσαφικά και κοσμήματα και άλλης μιας ληστείας με θύμα μια 76χρονη που είχε γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου 2013.

Κλείσιμο
Σε βάρος του 20χρονου, που οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Σερρών, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία και δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών για κλοπές, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά ετών και έξι μηνών, καθώς και μία απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών με καταδίκη για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης