«Άνοιξαν» οι ουρανοί τη νύχτα - Πού υπήρξαν προβλήματα

«Άνοιξαν» οι ουρανοί τη νύχτα - Πού υπήρξαν προβλήματα

Δύο αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν σε Νέα Ιωνία και Νέα Φιλαδέλφεια όπου παρατηρήθηκε μεγάλη συγκέντρωση νερού - Πλημμύρισε και πάλι η Χαμοστέρνας - Αναλυτική πρόγνωση μέχρι και τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 

«Άνοιξαν» οι ουρανοί τη νύχτα - Πού υπήρξαν προβλήματα
Καταρρακτώδης βροχή ξέσπασε τη νύχτα στις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου της Αττικής και τα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Όλο το βράδυ ο κρατικός μηχανισμός ήταν σε επαγρύπνηση για τα κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη χώρα. 

Κλείσιμο
Από τη βροχή που δεν έλεγε να σταματήσει στην Αττική, πλημμύρισε η Χαμοστέρνας και ο δρόμος στο ύψος της Πειραιώς παρέμεινε για λίγο κλειστός.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι τα μεσάνυχτα δέχθηκε τουλάχιστον 35 κλείσεις, εκ των οποίων οι 15 αφορούσαν σε αντλήσεις υδάτων, επτά παροχές βοήθειας, ενώ άλλες κλήσεις είχαν να κάνουν με ακινητοποιημένα οχήματα και αφαιρέσεις αντικειμένων.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), είχε προειδοποιήσει για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με κυρία χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Ακινητοποιήθηκαν οχήματα στη Ν. Ιωνία

Προβλήματα από την κακοκαιρία σημειώθηκαν και σε Νέα Ιωνία και Νέα Φιλαδέλφεια. Δύο αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν σε δρόμους όπου παρατηρήθηκε μεγάλη συγκέντρωση νερού.

Επίσης υπήρξε και μία κλήση για κοπή δένδρου στους Αγίους Αναργύρους.

Διαβάστε ΕΔΩ την αναλυτική πρόγνωση του καιρού. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης