«Σαφάρι» ελέγχων για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

«Σαφάρι» ελέγχων για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη θα έχει την Τρίτη η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή

«Σαφάρι» ελέγχων για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου
«Η αντικαπνιστική νομοθεσία θα εφαρμοστεί» διαβεβαίωσε η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή, η οποία την Τρίτη θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, για τον αντικαπνιστικό νόμο.

«Κάθε πολιτισμένο κράτος οφείλει να προστατέψει τις παρούσες και μέλλουσες γενεές», σημείωσε η ίδια, προσθέτοντας πως η επικαιροποίηση του αντικαπνιστικού πλαισίου αποτελεί προτεραιότητα για το υπουργείο. 

Σε ό,τι αφορά στους ελέγχους, η υφυπουργός ανέφερε, ότι αυτοί θα συνεχιστούν, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα πως η εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας δεν πρόκειται να βάλει λουκέτο σε καταστήματα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης