Γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούν δάσκαλοι και καθηγητές προκειμένου να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.
Σήμερα λήγει η 48ωρη απεργία δασκάλων και νηπιαγωγών, ενώ η τελική απόφαση για τι μέλλει γενέσθαι θα ληφθεί από τη ΔΟΕ το Σάββατο.
Από την πλευρά της η ΟΛΜΕ συνεχίζει για πέμπτη ημέρα σήμερα τις κινητοποιήσεις.
Η τελική απόφαση για το μέλλον των κινητοποιήσεων των καθηγητών θα ληφθεί την Παρασκευή, σε γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ.
Κλείσιμο
Πάντως χθες, τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία εμφανίστηκαν μειωμένα, καθώς το υπουργείο Παιδείας έδινε ποσοστό έως και 35% και από την ΟΛΜΕ έκαναν λόγο για ποσοστά από 50% έως και 75%.
Δάσκαλοι και καθηγητές πάντως ζητούν τη συμπαράσταση γονέων και μαθητών για τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες