Χαλάει από σήμερα ο καιρός

Χαλάει από σήμερα ο καιρός

Νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες από σήμερα - Βροχερό θα είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου

Χαλάει από σήμερα ο καιρός
Βροχερό θα είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, καθώς ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει μικρή επιδείνωση από σήμερα, με βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Παρασκευή, αναμένονται νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές βροχές και καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα και στα ορεινά κυρίως τμήματα των υπόλοιπων περιοχών. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι τοπικά ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίοι οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Κλείσιμο
Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κατά τις βραδινές κυρίως ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Το Σάββατο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν νεφώσεις και ίσως καταιγίδες το απόγευμα.

Την Κυριακή αναμένονται πρόσκαιρες καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και πιθανόν στη δυτική Στερεά, από το απόγευμα και μετά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης