Χτύπησαν τον υπάλληλο αλλά τους έδιωξε ο πελάτης!

Χτύπησαν τον υπάλληλο αλλά τους έδιωξε ο πελάτης!

Οι δράστες εισέβαλαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλάνδρα Χαλκιδικής

Χτύπησαν τον υπάλληλο αλλά τους έδιωξε ο πελάτης!
Δεν  τα είχαν υπολογίσει καλά οι  δυο νεαροί Έλληνες κακοποιοί  που εισέβαλαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων ενός 37χρονου στην Καλάνδρα Χαλκιδικής, νομίζοντας ότι μέσα βρισκόταν μόνο ο 21χρονος υπάλληλος, τον οποίο χτύπησαν και προσπάθησαν να τον ληστέψουν.

Ξαφνικά, όμως, πετάχτηκε μπροστά τους  ένας… πελάτης του πρατηρίου - την παρουσία του οποίου δεν  είχαν αντιληφθεί - και τους επιτέθηκε! Οι νεαροί δράστες, ηλικίας  20 και 29 χρόνων, τα… χρειάστηκαν  κανονικά και το έβαλαν στα πόδια,  εγκαταλείποντας τα σχέδιά τους. Και ενώ πελάτης και υπάλληλος τους πήραν στο κυνήγι, μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο που είχαν  αφήσει λίγο πιο μακριά και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ωστόσο, τα παρ’ ολίγον θύματα συγκράτησαν  τον αριθμό κυκλοφορίας και  έδωσαν την περιγραφή του Ι.Χ. στην Αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς του τμήματος Κασσανδρείας, της Ασφαλείας Πολυγύρου και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ο 29χρονος εντοπίστηκε στην Καλάνδρα όπου συνελήφθη. Λίγο αργότερα, βρέθηκε στην Κασσάνδρεια και ο 20χρονος που επίσης συνελήφθη και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης