Στην ίδια ταινία για την ιστορία της FIFA ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ θα υποδυθεί τον Ζιλ Ριμέ
Ο βρετανός ηθοποιός Τιμ Ροθ θα υποδυθεί τον Σεπ Μπλάτερ στην ταινία για την ιστορία της FIFA, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τίτλο «F2014».
Στην ίδια ταινία θα εμφανίστεί και ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ στο ρόλο του Ζιλ Ριμέ, του ανθρώπου, δηλαδή, που αποτέλεσε την έμπνευση για το παγκόσμιο κύπελλο.
Ο Μπλάτερ χαρακτήρισε «καλή» την επιλογή του Ροθ καθώς, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της FIFA, αναφέρει ότι «μοιράζονται κοινές αξίες».
Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2014 για να συμπέσει με την 110η επέτειο της FIFA αλλά και το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Κλείσιμο
Τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν στη Γαλλία, τη Βραζιλία και το Αζερμπαϊτζάν.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.