Σίβερτ Χόιεμ... εις διπλούν

Σίβερτ Χόιεμ... εις διπλούν

Έπειτα από το sold out της συναυλίας της 29ης Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, ο Νορβηγός μουσικός θα επιστρέψει για ένα ακόμα live στις 2 Οκτωβρίου

O Sivert Hoyem στο Ηρώδειο
Το πολυάριθμο και ολοένα αυξανόμενο κοινό του Νορβηγού καλλιτέχνη Σίβερτ Χόιεμ, ανταποκρίθηκε θερμά και στη φετινή του πρόσκληση, με αποτέλεσμα η εμφάνισή του στο Ηρώδειο στις 29 Σεπτεμβρίου να έχει γίνει ήδη sold out, με τα εισιτήρια να εξαφανίζονται, στην κυριολεξία, σε χρόνο ρεκόρ. Όταν το ελληνικό κοινό αγαπά, αγαπά με πάθος και η περίπτωση του Χόιεμ είναι μία μεγάλη απόδειξη.

Με δεδομένη την τεράστια ζήτηση για περισσότερα εισιτήρια, και έχοντας ήδη πάρει τις σχετικές εγκρίσεις, ο Σίβερτ Χόιεμ και η μπάντα του θα πραγματοποιήσουν μία ακόμη συναυλία, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ημερομηνία που είναι διαθέσιμη τόσο στο πρόγραμμα του καλλιτέχνη, όσο και στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Κλείσιμο
Ο Σίβερτ Χόιεμ γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1976. Για ένα μεγάλο διάστημα υπήρξε ο τραγουδιστής του νορβηγικού συγκροτήματος Madrugada, το οποίο διαλύθηκε το 2007. Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Η μουσική που αγαπά και μοιράζεται με τον κόσμο, είναι φυσικά η ροκ. Φέτος κυκλοφόρησε και ο νέος του δίσκος, με τίτλο “Lioness”, από όπου έχουν ξεχωρίσει τραγούδια όπως το “Sleepwalking Man”.



Ο ίδιος δηλώνει περήφανος και ενθουσιασμένος που θα καταφέρει να παίξει ζωντανά στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού και εκμυστηρεύεται πως αυτό ήταν ένα όνειρο γι' αυτόν, από τη στιγμή που είχε επισκεφτεί για πρώτη φορά την Ελλάδα. Ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά:

«Είμαι τόσο περήφανος και τόσο ενθουσιασμένος επειδή πλέον μπορώ να σας ανακοινώσω ότι θα παίξω ζωντανά στο Ηρώδειο, στην Αθήνα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα η ευκαιρία που μου δίνεται να εμφανιστώ σε αυτόν τον ιστορικό, ιερό χώρο που χαίρει καθολικής αποδοχής και παγκόσμιας προβολής. Πρόκειται για έναν χώρο που έχει φιλοξενήσει πολλούς από τους μουσικούς μου ήρωες, με πιο αξιοσημείωτη εμφάνιση για μένα, αυτή του Λέοναρντ Κοέν. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων μου στην Ακρόπολη όλα αυτά τα χρόνια που έρχομαι στην Ελλάδα, κοίταζα κάτω το Ωδείο Ηρώδου Αττικού να στέκει μεγαλοπρεπές στις πλαγιές του ιερού βράχου, και σκεφτόμουν: “ΑΥΤΟ θα ήταν υπέροχο μέρος για να παίξω ζωντανά μια μέρα”... Τώρα, επιτέλους, η ευχή μου πραγματοποιείται, φίλοι μου!».

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει. Οι τιμές τους ξεκινούν από 25 ευρώ για το πάνω διάζωμα (και για περιορισμένο αριθμό, έπειτα η τιμή θα ανέλθει στα 33 ευρώ) και φτάνουν τα 55. Και οι δύο συναυλίες ξεκινούν στις 19.30.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης