Έρχεται η «Κόλαση»!

Έρχεται η «Κόλαση»!

Ο Τομ Χανκς τρέχει να βγάλει νόημα από τα μυστικιστικά σύμβολα και να σώσει τον κόσμο στην κινηματογραφική μεταφορά του best seller του Νταν Μπράουν “Inferno”

Έρχεται η «Κόλαση»!

Ο Τομ Χανκς τρέχει να βγάλει νόημα από τα μυστικιστικά σύμβολα και να σώσει τον κόσμο στην κινηματογραφική μεταφορά του best seller του Νταν Μπράουν “Inferno”

Κλείσιμο

Πάλι το τέλος της ανθρωπότητας είναι προ των πυλών εξαιτίας μίας διεθνούς συνομωσίας. Ο Νταν Μπράουν βάζει ξανά σε σκοτούρες τον καθηγητή Ρόμπερτ Λάνγκτον, μετά τις περιπέτειές του στα πολυσυζητημένα best seller του «Κώδικας Ντα Βίντσι» και «Οι Πεφωτισμένοι».


Στο “Inferno” ο Λάνγκτον ακολουθεί μια σειρά από στοιχεία που αφορούν τον συγγραφέα της «Κόλασης», τον Δάντη. Ξαφνικά όμως μια μέρα ξυπνά με αμνησία σε ένα ιταλικό νοσοκομείο. Μία γιατρός θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τη χαμένη του μνήμη και μαζί θα προσπαθήσουν να ενώσουν το νήμα των σκοτεινών προφητειών και να αποκαλύψουν μία διεθνή συνομωσία που κινδυνεύει να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Όλα αυτά τρέχοντας σε όλη την Ευρώπη κυνηγημένοι.

Ο Ρον Χάουαρντ ξανακάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ο Τομ Χανκς υποδύεται και πάλι τον Ρόμπερτ Λάνγκτον, η Sony Pictures ετοιμάζεται και πάλι να τρίψει τα χέρια της βλέποντας τις εισπράξεις στο box office. Παράλληλα βέβαια η ίδια συνταγή ξαναμπαίνει στον φούρνο μικροκυμάτων και ένα ακόμα αμερικάνικο blockbuster με τη συνωμοσιολογική πένα του Νταν Μπράουν θα σερβιριστεί στις 28 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ και λογικά κάπου εκεί τριγύρω και σ’ εμάς εδώ στην Ελλάδα. Μέχρι τότε απολαύστε το… τρεχαλητό trailer.
{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης