Pop on the roof!

Pop on the roof!

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Pop on the roof!
Το Citylifε ακούει live τη Μαριέττα Φαφούτη στην ταράτσα του Gazarte, επισκέπτεται την έκθεση «Υγεία» του Κώστα Πανιάρα στο Μουσείο Μπενάκη, δοκιμάζει... γκουρμέ καλαμάκια στο Stick Bar, παρακολουθεί την παράσταση «Το σωματίδιο του Θεού» και φορά τα παπιγιόν του σχεδιαστή Gi Pap.

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε
όπως προβάλλεται από
το κανάλι Novalifε της Nova!

Κλείσιμο


Μαριέττα Φαφούτη

Με τη Μαριέττα Φαφούτη θα ξεκινήσουν φέτος οι συναυλίες στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης. Στον πάνω όροφο του Gazarte, ανάμεσα σε δέντρα και πράσινα παρτέρια, η Μαριέττα θα δώσει για άλλη μια φορά τον καλύτερο της εαυτό. Κάτω από τα αστέρια, γεμάτο από αισιοδοξία και ενθουσιασμό το ποπ κορίτσι της ελληνικής μουσικής σκηνής θα ερμηνεύεσει τραγούδια από τους δύο προσωπικούς της δίσκους αλλά και τον τρίτη -ακυκλοφόρητη ακόμα- δουλειά της. Ποπ μελωδίες, λοιπόν, φλογερές ντίσκο, soul και r’n’b στιγμές, μεθυστικοί ρυθμοί με τραγούδια της Μαριέττας, αλλά και αγαπημένες διασκευές. Όλα αυτά την Πέμπτη 11 Ιουνίου.

Tip
To Gazarte βρίσκεται στην οδό Βουτάδων 32-34 στο Γκάζι.

Κώστας Πανιάρας

Επτά μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Πανιάρα, το Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει την έκθεση «Υγεία-Fragile» την οποία είχε ο ίδιος προτείνει τον Ιούνιο του 2014. Στόχος του καλλιτέχνη ήταν να στηθούν δύο εγκαταστάσεις στους χώρους του κεντρικού κτιρίου στην Κουμπάρη και δύο επιπλέον επιτοίχια γλυπτά, τα οποία δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει. Η έκθεση που εγκαινιάζεται τη Δευτέρα, 25 Μαΐου, θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιουνίου και για την πραγματοποίησή της ακολουθήθηκαν κατά γράμμα οι σαφέστατες σημειώσεις και υποδείξεις του Κώστα Πανιάρα.

Tip
Η έκθεση παρουσιάζεται στο κεντρικό κτίριο του Μουσείου Μπενάκη, Κουμπάρη 1 στο Κολωνάκι.

Stick Bar

Πόσες μορφές μπορεί να πάει ένα καλαμάκι; Πολλές είναι η απάντηση και το Stick Bar στην καρδιά του Κολωνακίου μας το αποδεικνύει. Το παραδοσιακό ελληνικό καλαμάκι γίνεται γκουρμέ και συνοδεύεται με πιάτα μεσογειακής διατροφής. Χοιρινό κοτόπουλο, αρνί, γαρίδες αλλά και σολομός, μανιτάρια και χαλούμι. Η ιδέα για το μαγαζί ξεκίνησε από μια παρέα φίλων και η παρεϊστική διάθεση μεταφέρθηκε αυτούσια σε αυτό το ζεστό χώρο με ελληνικό προφίλ και μίνιμαλ στοιχεία.

Tip
Το Stick Bar βρίσκεται στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Κολωνάκι.

Το σωματίδιο του θεού

Το μποζόνιο Χιγκς έδωσε την ιδέα στον Δημήτρη Αποστολάκη να φτιάξει μια παράσταση με διάλεξη φυσικής, μουσική και ακροβατικά! Στη σκηνή γίνεται ταυτόχρονα μια διάλεξη αυξανόμενης εντροπίας και εμπάθιας από τον Δημήτρη Αποστολάκη, ο οποίος έχει περάσει από το CERN ως ερευνητής, υπότροφος του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ είναι και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Χαΐνηδες. Τη σκηνοθεσία της παράστασης «Το σωματίδιο του Θεού» έχει αναλάβει η ομάδα Κι όμως κινείται και τη χορογραφία η Χριστίνα Σουγιουλτζή μαζί με τον Bentancor Camilo και τον Ερμή Μαλκότση.

Tip
Η παράσταση βραβεύτηκε ως η καλύτερη χορευτική παράσταση του 2014 στα Βραβεία Κριτικών Θεάτρου και Χορού.

Gi Pap

Ο ίδιος δηλώνει δημοσιογράφος αλλά οι περισσότεροι πια τον ξέρουν ως σχεδιαστή. Ο Gi Pap υπήρξε διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα lifestyle περιοδικά αλλά όταν ήρθε η κρίση αποφάσισε να φύγει για την Αμερική. Και μέχρι να έρθει η ώρα του ταξιδιού ξεκίνησε να φτιάχνει παπιγιόν γιατί δεν μπορούσε να βρει κάτι ενδιαφέρον στην ελληνική αγορά. Αρεσαν στους φίλους τους, και μετά στους φίλους των φίλων του και κάπως έτσι η αγάπη του έγινε και δουλειά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Tip
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.gipapbowties.com.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης