Ο βιολιστής στο… Badminton

Ο βιολιστής στο… Badminton

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Ο βιολιστής στο… Badminton
Το Citylifε δοκιμάζει τα σανδάλια esiot, παρακολουθεί την παράσταση «Ο βιολιστής στη Στέγη», τρώει σάντουιτς στο Munchys, ξαναβλέπει το «Αχ!» και ακούει τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε
Κλείσιμο
όπως προβάλλεται από
το κανάλι Novalifε της Nova!

Esiot

Το όνομα τους είναι esiot και δημιουργός τους η Ειρήνη Σιώτη. Τα βολικά σανδάλια, που από πέρυσι έχουν γίνει φετίχ για την πρωτοτυπία και την ιδιαίτερη αισθητική τους, αναμένεται να φορεθούν όσο λίγα φέτος το καλοκαίρι. Πρόκειται για σανδάλια τύπου gladiators που όμως ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα γιατί η σόλα τους μοιάζει με creepers ενώ ενσωματώνουν και στοιχεία από εσπαντρίγες. Η Ειρήνη είναι μόλις 25 χρόνων και έχει μεγαλώσει στην Τήνο. Έχει σπουδάσει οικονομικά και όταν έκανε erasmus στη Γαλλία αποφάσισε ότι ήθελε να ασχοληθεί με το σχέδιο.

Tips
Περισσότερες πληροφορίες στο www.esiot.gr.

Ο βιολιστής στη Στέγη

50 χρόνια μετά την πρεμιέρα του στη Νέα Υόρκη, «Ο βιολιστής στη Στέγη» ανεβαίνει στο Θέατρο Badminton από τις 17 Απριλίου σε σκηνοθεσία του Rob Ruggiero. Ο ίδιος το καλοκαίρι του 2014 σκηνοθέτησε τον «Βιολιστή» στο γνωστό ως «Σπίτι του αμερικανικού μιούζικαλ» Goodspead Opera House και πήρε διθυραμβικές κριτικές. Στον κεντρικό ρόλο του Τεβιέ ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος μ’ αυτή την αφορμή, επιστρέφει σ’ έναν από τους πιο αγαπητούς ρόλους της διαδρομής του. Με αφετηρία το διήγημα «Οι κόρες του Τεβιέ» του συγγραφέα Sholem Aleichem, ο Βιολιστής μας μεταφέρει στη Ρωσία του 1905 και μας αφηγείται την περιπέτεια του γαλατά Τεβιέ πλημμυρισμένη από χιούμορ και τρυφερότητα.

Tips
Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ρένια Λουϊζίδου, Μέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρίνος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Ιβάν Σβιτάιλο και 30 ακόμη ηθοποιοί και χορευτές.

Munchys

Με τα αγαπημένα μας σάντουιτς αποφάσισε να ασχοληθεί ένα καινούργιο στέκι στο κέντρο της Κηφισιάς. Το Munchys -που σημαίνει λιγούρα- υπόσχεται να θέσει νέους όρους στον τρόπο που έχουμε μάθει να τρώμε και μας συστήνεται σαν Hot Sandwich Bar. Εκτός από τα κλασικά σάντουιτς, εδώ μπορεί να βρει κανείς burgers, πιάτα με κρεατικά, σαλάτες και πολλές διαφορετικές σάλτσες. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις burger με σως μπεαρνέζ ή γαρίδες καθώς και τσορίθο σε μπριός.

Tips
Το Munchys βρίσκεται στην οδό Κασσαβέτη 9 στην Κηφισιά.

Αχ!

Η παράσταση «Αχ!» παρουσιάζεται ξανά από την ομάδα Bijoux de Kant και δίπλα στη Λένα Δροσάκη (νικήτρια του Βραβείου Μελίνα Μερκούρη 2014-2015) και την Κατερίνα Μισιχρόνη θα εμφανιστεί η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια-ηθοποιός θα αντικαταστήσει την Όλγα Παπαδέλη – Ρουσσέτου στον ρόλο της Βιργινίας, όπως και ο Δημήτρης Μοθωναίος τον Τάσο Καραχάλιο στο ρόλο του Νίκου. Το έργο είναι βασισμένο στο αθηναϊκό μυθιστόρημα «Κερένια Κούκλα» που έγραψε το 1911 ο Κωνσταντίνος Χρηστομάνος. Η ανήμπορη Βεργινία, η αθώα Λιόλια και ο άντρας τους, ο Νίκος, έρχονται στην Αθήνα του σήμερα να (ξανα)παίξουν τη μικρή και θλιβερή ερωτική τους ιστορία.

Tips
Η παράσταση θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 17, 18 και 19 Απριλίου.

Στο ίδιο βαγόνι

Ενα δυνατό ζεϊμπέκικο είναι ο καρπός της συνεργασίας του συνθέτη Γιάννη Χριστοδουλόπουλου με έναν από τους κορυφαίους ερμηνευτές μας, τον Μανώλη Λιδάκη. Ενα τραγούδι που συγκινεί βαθιά κι αβίαστα όπως όλα τα σπουδαία τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, κερδίζοντας με τη μία τη μάχη με τον χρόνο. Για τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, το τραγούδι είναι ο προπομπός μιας ευρύτερης συνεργασίας με τον Μανώλη Λιδάκη, που σύντομα θα αποτυπωθεί και σε άλλα τραγούδια. Εντάσσεται, δε, στη σειρά συνεργασιών του με σπουδαίους ερμηνευτές κάτω από το προσωπικό του label “Solo” και μπορείς να τις βρεις από τη Feelgood Records.

Tips
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το τραγούδι εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης