Μεθυσμένη... πόλη

Μεθυσμένη... πόλη

Το πιο επιτυχημένο μπαρ της Αθήνας λέει ότι μπορούμε να γίνουμε όλοι σταρ

Μεθυσμένη... πόλη
Οι περιπτώσεις στις οποίες μια επιχείρηση -ένα μπαρ εν προκειμένω- γνωρίζει καθολική επιτυχία με το «καλημέρα σας» είναι λίγες. Το Drunk Sinatra
στο 16 του πεζόδρομου της Θησέως, στο Ιστορικό Κέντρο, ανήκει σε αυτή την κατηγορία έχοντας γίνει το αγαπημένο στέκι της πόλης και των πιο απαιτητικών θαμώνων της νύχτας.

Κλείσιμο
Το μυστικό για το οποίο μιλάει όλη η Αθήνα, κρύβεται πίσω από τρία ονόματα με λαμπερή και δυναμική παρουσία στον τομέα της διασκέδασης: Βάσω Παπαγιάννη
, Θοδωρής Γαντές, Χρήστος Ευκρατίδης
. Οι ίδιοι ωστόσο δεν μιλούν εύκολα για το επίτευγμά τους. Ενθουσιώδεις θιασώτες της vintage κουλτούρας τόσο στην αισθητική όσο και στην μουσική, γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν, δεν παρεκκλίνουν από τον στόχο τους ούτε στο παραμικρό και προσφέρουν μόνο το καλύτερο σε επίπεδο υπηρεσιών.



Τα πάντα στο Drunk παραπέμπουν σε ένα εκλεπτυσμένο σύμπαν που όμως, εύκολα, σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τα όριά σου. Το χαμόγελο και το βλέμμα της Marilyn Monroe στην είσοδο και η περίφημη παρέα των Rat Pack στο βάθος του μπαρ θυμίζουν επακριβώς τα συστατικά από τα οποία κατασκευάζονται οι μύθοι. Και η αθηναϊκή νύχτα έχει απόλυτη ανάγκη από λάμψη και μαγεία, στοιχεία που στο Drunk βρίσκονται σε αφθονία.



Η ομάδα του απαρτίζεται από τους καλύτερους στο bartending, το service και τη μουσική. Παρά το γεγονός ότι είναι πάντα γεμάτο με κόσμο, τα κοκτέιλ ετοιμάζονται με μεγάλη προσοχή, οι πελάτες στην αίθουσα αλλά και στην στοά έξω από τη μεγάλη τζαμαρία του τα παίρνουν χωρίς καθυστέρηση, ενώ ο Χρήστος -υπεύθυνος για τη μουσική- ζητάει από τους djs να επιλέγουν groovy ακούσματα που φτάνουν μέχρι το τέλος των ‘70s. Αδιαπραγμάτευτα.



Ένα άλλο στοιχείο που συμβάλλει στην όλη φάση είναι ο φωτισμός! Τα παλαιά vintage φωτιστικά, μοιρασμένα σε κάθε σημείο του χώρου δίνουν έναν ομαλό, χαρούμενο, ζεστό φωτισμό που δεν κουράζει, σε αντίθεση με το καταθλιπτικό ημίφως που συνήθως «πέφτει» στα άλλα μαγαζιά τα οποία ψάχνονται στα όρια του σκότους. Πολλές πηγές φωτός διατηρούν αναμμένη και την διάθεση. Απλό!



Όλα σχεδόν φαίνονται απλά επειδή «κυλούν» αβίαστα. Στο Drunk ακόμη και το μικρότερο αντικείμενο μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής. Πόσο μάλλον οι άνθρωποι που κάθε μέρα και νύχτα ανεβαίνουν άθελα ή σκόπιμα στη «σκηνή» του. Αν κρύβεις μέσα σου έναν σταρ τότε εδώ μπορείς να τον απελευθερώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης