Ερχεται το νέο Wrangler...

Ερχεται το νέο Wrangler...

Σύμφωνα με πληροφορίες θα διαθέτει και έναν ολοκαίνουργιο 2λιτρο turbo κινητήρα με ισχύ στους 300 ίππους.

Ερχεται το νέο Wrangler...
Η Fiat-Chrysler
ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα γενιά του
Jeep Wrangler, η οποία θα μπει στην παραγωγή στα τέλη του έτους.

Κλείσιμο
Τον ερχόμενο Νοέμβριο ξεκινά η παραγωγή της νέας γενιάς του Wrangler. Το μοντέλο θα βασιστεί σε νέο πάτωμα και θα διατηρήσει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από την αειθαλή εμφάνισή του.

Στον τομέα των μηχανικών συνόλων περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στην γκάμα. Μεταξύ αυτών θα υπάρξει και ένα νέος 2λιτρος τούμπρο. Το νέο μοτέρ της Fiat-Chrysler φέρει την κωδική ονομασία «Hurricane» και είναι 4κύλινδρο, με turbo διπλής ροής (twin-scroll), άμεσο ψεκασμό και μεταβλητό χρονισμό των βαλβίδων.


Η ισχύς του θα βρεθεί κοντά στους 300 ίππους, όμως στοιχεία όπως η πλήρως αλουμινένια του κατασκευή αλλά και ο αποκλειστικός συνδυασμός του με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, θα το βοηθήσουν να μειώσει τους ρύπους και την κατανάλωσή του, ιδίως έναντι του τωρινού 3,6 λίτρων V6 βενζινοκινητήρα των 285 ίππων του Wrangler.

Ως προς την προέλευση του νέου μοτέρ, ήδη η Fiat-Chrysler διαθέτει στις Η.Π.Α. την Alfa Romeo Giulia με έναν νέο 2λιτρο πλήρως αλουμινένιο turbo βενζινοκινητήρα 276 ίππων, ο οποίος και θα αποτελέσει τη βάση για το μοτέρ του Wrangler. Για την κατασκευή του τέλος, η Fiat-Chrysler έχει επενδύσει σχεδόν 75 εκατομμύρια δολάρια στο εργοστάσιό της στο Ντιτρόιτ, εκεί όπου μέχρι σήμερα κατασκευάζεται ο 3,6 λίτρων V6 του Wrangler.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης