ROC: Ακόμη και εκεί κέρδισε ο Φέτελ!

ROC: Ακόμη και εκεί κέρδισε ο Φέτελ!

Είναι σίγουρο πως στον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και οδηγό δεν αρέσει να χάνει. Χτες κέρδισε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στο Race of Champions.

ROC: Ακόμη και εκεί κέρδισε ο Φέτελ!
Αντίπαλος του Φέτελ στον μεγάλο τελικό ήταν ο εννιά φορές νικητής στις 24 Ώρες του Μαν, Τομ Κρίστενσεν. Ο Φέτελ κέρδισε για πρώτη φορά το ROC ως οδηγός ενώ θυμίζουμε πως έχει κερδίσει ως μέλος της γερμανικής ομάδας έξι φορές από το 2007 έως το 2012 μαζί με το Σουμάχερ. Φέτος ο Φέτελ είχε ως συνεργάτη το Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Κλείσιμο
Μιλώντας για τη νίκη του ο Φέτελ τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής έχω προσπαθήσει τόσες φορές να κερδίσω εδώ που σήμερα για μένα είναι έκπληξη που τα κατάφερα. Καθώς δεν υπάρχει πολύς διαθέσιμος χρόνος μέσα στο αυτοκίνητο είναι κλειδί να βρίσκεις το ρυθμό όταν μετράει. Το κατάφερα σήμερα και πήγαν όλα καλά. Στον πρώτο από τους τρεις τελικούς με τον Τομ πίεσα πάρα πολύ. Στο δεύτερο αγώνα ο Τομ είχε κάποιο πρόβλημα οπότε δεν ήταν στα ίσα αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι μεγάλη τιμή για τη νίκη».



Ο Φέτελ για να φτάσει στον τελικό μονομάχησε και κέρδισε
τους Σόλμπεργκ, Χούλκενμπεργκ και Κούλθαρντ. Ο Κρίστενσεν είχε κερδίσει τους Πικέ, Πλάτο και Μπανκόμπ. Νωρίτερα είχαν αποκλειστεί οι Μπάτον, Μάσα, Ρικιάρντο, Γκροζάν.

Το Κύπελλο Εθνών το πήραν για πρώτη φορά Βρετανοί. Ο λόγος για τους Πλάτο και Πριό που κέρδισαν στον τελικό τη Γερμανική ομάδα των Φέτελ, Χούλκενμπεργκ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης