Αυτά είναι τα sex trends του 2019: Τι φέρνει το νέο έτος στο... κρεβάτι;

Αυτά είναι τα sex trends του 2019: Τι φέρνει το νέο έτος στο... κρεβάτι;

Οι γυναίκες ντύνονται και οι άντρες γδύνονται - Αόρατα προφυλακτικά και ανταλλαγή συζύγων - Οι σεξουαλικές τάσεις για το νέο έτος κόβουν την ανάσα

sex-trends_main01
Ταμπού τέλος στο σεξ. Οι σεξουαλικές τάσεις, έτσι όπως διαγράφονται το νέο έτος, ξεπερνούν κάθε φαντασία και υπόσχονται στιγμές αχαλίνωτου πάθους στο κρεβάτι (και όχι μόνο).

Σύμφωνα με την γερμανική έκδοση του «Cosmopolitan», οι γυναίκες βάζουν τα καλά τους και οι άνδρες γδύνονται συμμετέχοντας σε πάρτι απόλαυσης με την τελευταία λέξη της μόδας, τα λεγόμενα «GFNM» (Clothed Female, Naked Men).

Επιπλέον, τα προφυλακτικά γίνονται αόρατα με την βοήθεια της τεχνολογίας, οι άνδρες ανταλλάσσουν τις συζύγους τους για να δοκιμάζουν νέα, προχωρημένα πράγματα, και τα ζευγάρια καταφεύγουν σε γκουρού του σεξ για να τονώσουν το πάθος στην καθημερινότητά τους.

1. Τα πάρτι απόλαυσης «GFNM»

Μαύρες τουαλέτες, γόβες «στιλέτο», κραγιόν στο χρώμα της φωτιάς είναι τα αξεσουάρ των γυναικών που προσπαθούν να σαγηνεύσουν τον ανδρικό πληθυσμό στα πάρτι «GFNM»- από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων, «Ντυμένες γυναίκες, γυμνοί άνδρες».

Πρόκειται για την τελευταία «λέξη» των ροζ πάρτι που είναι εμπνευσμένα από τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι».

Οι γυναίκες φορούν κομψά ρούχα, ενώ οι άντρες είναι με αδαμιαία περιβολή. Τα πάρτι αυτά καταδεικνύουν την κυριαρχία, την υποταγή και τη λαγνεία, όπως γράφει το περιοδικό.

2. Προφυλακτικά μ' ένα ψεκασμό

Κλείσιμο
Οι ανδρικές δικαιολογίες «Δεν νιώθω τίποτα με το προφυλακτικό» μπορεί να είναι παρελθόν το 2019.

Οι επιστήμονες έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να τελειοποιήσουν το υγρό προφυλακτικό. Ψεκάζοντας δηλαδή το ανδρικό μόριο, ένα υγρό λάτεξ λαμβάνει το σχήμα προφυλακτικού. Απομένει να αποδειχθεί εάν θα είναι αποτελεσματικό και πρακτικό για το ισχυρό φύλο.

condoms


3. Σεξ τύπου «Karezza»

Ο όρος «karezza» στα ιταλικά σημαίνει «τρυφερότητα- χάδια».

Η νέα τάση στο κρεβάτι δείχνει ότι ο οργασμός δεν είναι το πλέον επιθυμητό πράγμα στη διάρκεια του σεξ αλλά με το να μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου χάδια φθάνοντας σ' ένα νέο επίπεδο οικειότητας.

Τα ζευγάρια χαϊδεύονται κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλο μέχρι να φθάσουν στην ερωτική κορύφωση. Ο οργασμός είναι ταμπού. Η τάση αυτή συμβάλλει στην αύξηση της ερωτικής επιθυμίας των ζευγαριών.

4. Σεξουαλικά σεμινάρια για ζευγάρια

Το 2019 τα ζευγάρια έρχονται πιο κοντά παρακολουθώντας ερωτικά σεμινάρια.

Ο διαλογισμός με τον σύντροφο ή ένας γκουρού σε θέματα σεξ βοηθά τα ζευγάρια να ενισχύσουν το πάθος στην καθημερινότητά τους.

couple-sex


5. Ανταλλαγή συζύγων

Εάν θέλετε να πειραματιστείτε στο κρεβάτι, το 2019 κάνει ποδαρικό με την τάση «Sharing Wife».

Το να μοιράζεσαι την σύζυγό σου μ΄έναν φίλο ή γνωστό σου και να βάζεις στο κρεβάτι την δική του, σου δίνει την δυνατότητα να αποκτήσεις προχωρημένες ερωτικές εμπειρίες με κάποια που δεν είναι όμως η γυναίκα που παντρεύτηκες.

6. Βραχιόλια για τον γυναικείο κόλπο

Τα «Love Balls» είναι μπάλες που επιτρέπουν στις γυναίκες να εκπαιδεύσουν τον κόλπο τους.Οι μπάλες εισάγονται στον γυναικείο κόλπο με σκοπό την εκπαίδευση των μυών της πυέλου που μπορεί να έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική απόδοση και την ένταση των γυναικών οργασμών.

Οι μπάλες αυτές μοιάζουν με βραχιόλια...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης