Κορωνοϊός - Βρετανία: Διάγγελμα θα απευθύνει η βασίλισσα Ελισάβετ

Κορωνοϊός - Βρετανία: Διάγγελμα θα απευθύνει η βασίλισσα Ελισάβετ

Είναι η πρώτη φορά στα τελευταία 18 χρόνια που η βασίλισσα Ελισάβετ θα απευθύνει διάγγελμα, λόγω της διασποράς του κορωνοϊού 

vasliisa-aglia
Διάγγελμα προς τον βρετανικό λαό ετοιμάζεται να απευθύνει, σύμφωνα με πληροφορίες βρετανικών μέσων ενημέρωσης, η βασίλισσα Ελισάβετ λόγω της υγειονομικής κρίσης που έχει επέλθει από την ανεξέλεγκτη διασπορά του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ομιλία της βασίλισσας έχει στόχο να αναδείξει τον ουσιαστικό ρόλο της υπευθυνότητας και της υπομονής τη δεδομένη χρονική στγμή.

Η 93χρονη μονάρχης έχει συνομιλήσει με τη βρετανική κυβέρνηση, ενώ το παλάτι περίμενε τη στιγμή κορύφωσης της πανδημίας για να στείλει το ανάλογο μήνυμα.

Είναι η πρώτη φορά στα τελευταία 18 χρόνια που η βασίλισσα Ελισάβετ θα απευθύνει διάγγελμα. Η τελευταία φορά ήταν το 2002 στον θανάτο της μητέρας της.

Στην κατοικία της στο Γουίνδσορ βρίσκεται απομονωμένη μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ύστερα από κρούσματα κορωνοϊού που διαπιστώθηκαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα, δε, με καλά πληροφορημένες πηγές υπάλληλος του παλατιού βγήκε θετικός στο τεστ για κορωνοϊό προτού η βασίλισσα αναχωρήσει για το Γουίνδσορ.


Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Επίδομα 800 ευρώ: Από αύριο οι αιτήσεις - Ποιοι το δικαιούνται

Κορωνοϊός: Ο χάρτης της πανδημίας στην Ελλάδα - Πού δεν υπάρχουν κρούσματα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σε ισχύ το νέο μέτρο - Ξεκίνησαν οι έλεγχοι - Τι πρέπει να έχετε μαζί σας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης