Τραμπ: Έχει αναρτήσει έντεκα χιλιάδες tweets στη διάρκεια της προεδρίας του

Τραμπ: Έχει αναρτήσει έντεκα χιλιάδες tweets στη διάρκεια της προεδρίας του

Τα μισά από αυτά τα tweets ήταν επιθέσεις ή απειλές σε βάρος ΜΜΕ αλλά και αντιπάλων του

trump_kina
Με τo αγαπημένο του Twitter, o πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαμορφώνει την πολιτική του ατζέντα από τότε που... πάτησε το πόδι του στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «New York Times», από το 2016 έως σήμερα, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έχει τουιτάρει έντεκα χιλιάδες φορές και μάλιστα τα μισά από αυτά τα tweets ήταν επιθέσεις ή απειλές σε βάρος ΜΜΕ αλλά και αντιπάλων του.

Πολλά από τα tweets δια χειρός Τραμπ εμπεριέχουν ρατσιστικά σχόλια και τρομοκρατία, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα.

«Η προεδρία Τραμπ ξεκίνησε με ένα tweet ανήμερα της ορκωμοσίας του, όπου τον πρώτο καιρό αναρτούσε γύρω στα εννέα tweets την ημέρα. Τους τελευταίους τρεις μήνες τριπλασίασε το ρυθμό που είχε καθιερώσει το 2017 και έχει μέχρι τώρα αναρτήσει πάνω από 11.000 tweets».

Δείτε το πρώτο tweet του Ντόναλντ Τραμπ: 
trump

Κλείσιμο
Ο Τραμπ έχει προειδοποιήσει επανειλημμένως για συνωμοσίες του «βαθέως κράτους» εναντίον του, κατηγορίες για προδοσία σε βάρος της προέδρου της Βουλής και στιγματισμός των Ρεπουμπλικανών επικριτών του ως «ανθρώπινα αποβράσματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης