ΗΠΑ: Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο οβάλ γραφείο

ΗΠΑ: Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο οβάλ γραφείο

Ένας εκπρόσωπος του τεχνολογικού κολοσσού τόνισε σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι ο ιδρυτής του Facebook συναντήθηκε με πολιτικά στελέχη για να ακούσει τις ανησυχίες τους και να μιλήσουν για τους μελλοντικούς ρυθμιστικούς κανόνες του διαδικτύου

trump_zaker
Ο διευθύνοντας σύμβουλος της Facebook Μαρκ Ζάκεμπεργκ είχε χθες μια «καλή και εποικοδομητική συνάντηση» με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ανακοίνωσε η τεχνολογική εταιρεία.

Με tweet του ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι είχε «μια ωραία συνάντηση με τον Μαρκ Ζάκεμπεργκ στο Οβάλ Γραφείο», χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες για τη συνάντηση αυτή.

Ένας εκπρόσωπος του τεχνολογικού κολοσσού τόνισε σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι ο ιδρυτής του Facebook συναντήθηκε με πολιτικά στελέχη για να ακούσει τις ανησυχίες τους και να μιλήσουν για τους μελλοντικούς ρυθμιστικούς κανόνες του διαδικτύου.

Νωρίτερα χθες, ο Ζάκεμπεργκ, ο οποίος κατέθεσε πέρσι στο Κογκρέσο για το σκάνδαλο της Cambridge Analytica, συναντήθηκε με Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές, ανάμεσά τους με τον Τζος Χόλευ και τον Τζον Κόρνιν.

Ο Χόλευ με ανάρτηση στο twitter είπε ότι ζήτησε από τον ιδρυτή του Facebook να αποδείξει ότι η εταιρεία «παίρνει στα σοβαρά τα ζητήματα των προκαταλήψεων, της ιδιωτικότητας και του ανταγωνισμού», προκαλώντας τον να πουλήσει τις θυγατρικές πλατφόρμες της WhatsApp και Instagram και να υποβληθεί σε έναν ανεξάρτητο έλεγχο για το θέμα της λογοκρισίας.

Κλείσιμο
«Είπε όχι και στα δύο» τόνισε ο γερουσιαστής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης