Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο για το «ύποπτο αντικείμενο»

Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο για το «ύποπτο αντικείμενο»

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το αντικείμενο ελέγχθηκε και δεν βρέθηκε τίποτα ανησυχητικό - Είχαν αποκλείσει την περιοχή γύρω από την Ντάουνινγκ Στριτ επί δύο ώρες

london-police-tria
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο του Λονδίνου, καθώς η μητροπολητική αστυνομία απέκλεισε δρόμους στο Whitehall, ερευνώντας «επεισόδιο».

Ένα «ύποπτο αντικείμενο» βρισκόταν επί δύο ώρες περίπου υπό εξέταση από ειδικούς της αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και πυροτεχνουργοί. 

Εν τω μεταξύ είχε αποκλειστεί ένα μεγάλο κομμάτι στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, κοντά στην πρωθυπουργική κατοικία, στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Η εφημερίδα Telegraph μετέδωσε μάλιστα πως κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης κανείς δεν επιτρεπόταν να βγει ή να μπει τόσο από την πρωθυπουργική κατοικία όσο και από τα γραφεία της κυβέρνησης που βρίσκονται στην περιοχή.


Κλείσιμο


Τελικά περίπου δύο ώρες αργότερα, στις 3 ώρα Ελλάδος, ο συναγερμός έληξε, καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το ύποπτο αντικείμενο ελέγχθηκε εξονυχιστικά και δεν εντοπίστηκε τίποτα ανησυχητικό.

Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω πολιτικής κρίσης στη Βρετανία, σήμερα ξεκίνησε η ψηφοφορία για τις Ευρωεκλογές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης