Θετή κόρη σώζει τη ζωή του πατέρα της δίνοντάς του το νεφρό της

Θετή κόρη σώζει τη ζωή του πατέρα της δίνοντάς του το νεφρό της

Μια γυναίκα στη Βόρεια Καρολίνα θα δωρίσει το νεφρό της στον άνθρωπο που την υιοθέτησε πριν από 27 χρόνια – Δήλωσε ότι νιώθει «πολύ περήφανος» για την κόρη του

pateras_kori
Η θετή κόρη του ήταν τελικά και η σωτηρία του. Ο λόγος για τον πάστορα Μπίλι Χάουζ, από την Βόρεια Καρολίνα, που πριν από 27 χρόνια υιοθέτησε ένα κοριτσάκι, που έμελλε να είναι και η μόνη συμβατή δότης νεφρού, που μπορούσε να τον σώσει.

Ο Χάουζ άρχισε να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα νεφρά του το 2016. Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα μπορούσε να επιβιώσει για πάνω από πέντε χρόνια χωρίς μεταμόσχευση, ενώ τους εξήγησαν ότι μπορεί και να χρειαζόταν επτά χρόνια για να βρεθεί συμβατός δότης, εκτός αν υπάρχει κάποιος από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Όμως κανένα μέλος της οικογένειας του 64χρονου πάστορα δεν ήταν συμβατό. Όμως τον Φεβρουάριο άλλαξαν όλα. Η ΝτεΛόρεν ΜακΝάιτ έκανε εξετάσεις και έμαθε ότι είναι συμβατός δότης με τον πατέρα της, αν και δεν έχουν το ίδιο αίμα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning America» ο Χάουζ, πατέρας πέντε παιδιών, είπε πόσο «εξαιρετικά περήφανος» ήταν για την κόρη του.

«Μου είπε “Μπαμπά, νομίζατε ότι μου σώσατε τη ζωή με την υιοθεσία, όμως στην πραγματικότητα, σώσατε τη ζωή μου για να μπορέσω να σώσω τη δική σας αργότερα”», αποκάλυψε ο πατέρας.


«Το 1992, ο Θεός μας έστειλε έναν άγγελο, που δεν μπορούσαμε να το δούμε. Πήραμε την επιμέλειά της για να της σώσουμε τη ζωή. Αλλά ο θεός, στη σοφία του, είχε ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο. Τώρα,. 27 χρόνια μετά, αποκαλύφθηκε. Τη σώσαμε για να μου σώσει τη ζωή από την ασθένεια στα νεφρά. Πρόκειται να μου δωρίσει το νεφρό της για να μου δώσει περισσότερα χρόνια ζωής. Πόσο αγαπώ αυτήν την υπέροχη κυρία και τη θυσία που πρόκειται να κάνει», έγραψε ο πάστορας στο Facebook.


Κλείσιμο

Από την πλευρά της, η ΜακΝάιτ είπε ότι όταν του είπε ότι είναι η συμβατή δότης, ο πατέρας της ξέσπασε σε κλάματα. «Τον αποκαλώ τον προσωπικό μου Σούπερμαν. Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που δεν θα του έδινα για να απολαύσει τη ζωή του και να βρίσκεται δίπλα μου», είπε η κοπέλα.

Τις επόμενες εβδομάδες, θα γίνει το χειρουργείο πατέρα και κόρης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης