«Έτοιμοι να συμβάλουμε στην έρευνα για τον Κασόγκι» δηλώνει ο Μάικ Πενς

«Έτοιμοι να συμβάλουμε στην έρευνα για τον Κασόγκι» δηλώνει ο Μάικ Πενς

. «Πιστεύω πως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι έτοιμες να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο», σημείωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ - Ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος αγνοείται από τις 20 Σεπτεμβρίου

20029145
Έτοιμες να συμβάλουν με οποιονδήποτε τρόπο στην έρευνα για την εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι εμφανίζονται οι ΗΠΑ, όπως δήλωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Μάικ Πενς.

Ο Πενς ερωτήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή αν η Ουάσινγκτον θα στείλει τεχνικούς του FBI στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Τουρκία, αν το ζητήσει η Σαουδική Αραβία. «Πιστεύω πως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι έτοιμες να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο», σημείωσε.

Πάντως, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν γνωρίζει τι συνέβη στον Σαουδάραβα δημοσιογράφο.

"Δεν έχουμε καμία πληροφορία επί αυτού", δήλωσε η εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ Χέδερ Νάουερτ στους δημοσιογράφους.

Νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος Τραμπ δήλωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει με αξιωματούχους της Σαουδικής Αραβίας σχετικά με την εξαφάνιση του Κασόγκι και ότι κάποια στιγμή σκοπεύει να επικοινωνήσει με στελέχη του Ριάντ σχετικά με την υπόθεση.

Η τελευταία φορά που εθεάθη ο Κασόγκι ήταν στις 2 Οκτωβρίου κατά την είσοδό του στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης