Βρετανία: Σε κρίσιμη κατάσταση δύο άτομα μετά την έκθεσή τους σε «άγνωστη ουσία»

UK-police_009

Ένας άνδρας και μια γυναίκα βρέθηκαν αναίσθητοι μέσα σε ένα ακίνητο στην πόλη Έιμσμπερι

Η αστυνομία στο Γουίλτσιρ, στη νότια Αγγλία, 16 χιλιόμετρα από το Σάλσμπερι, γνωστοποίησε ότι κήρυξε μείζον συμβάν αργά το βράδυ της Τρίτης, καθώς υποπτεύεται ότι δύο πρόσωπα μπορεί να εκτέθηκαν σε μια «άγνωστη ουσία» στην πόλη Έιμσμπερι.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα, που βρέθηκαν αναίσθητοι μέσα σε ένα ακίνητο το απόγευμα του Σαββάτου, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και τους προσφέρονται ιατρικές περιποιήσεις για την πιθανή έκθεσή τους σε άγνωστη ουσία στο νοσοκομείο της περιοχής Σάλσμπερι, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της.

«Γίνονται τώρα επιπρόσθετες εξετάσεις για να εξακριβωθεί η ουσία που οδήγησε στο να ασθενήσουν» τα δύο πρόσωπα και «αντιμετωπίζουμε τις συνθήκες γύρω από το συμβάν αυτό με ανοιχτό μυαλό», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος πρώην διπλός πράκτορας, Σεργκέι Σκρίπαλ, και η κόρη του βρέθηκαν τον Μάρτιο δηλητηριασμένοι με νευροτοξικό παράγοντα στην πόλη Σάλσμπερι.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

zz

Όλοι εσείς που βγάζετε αθώους τους Βρετανούς ξεχάσατε τον ρόλο τους στο αιματοκύλισμα της ΕΛΛΑΔΟΣ μετά το τέλος του 2ΠΠ , στο Κυπριακό , στην Κίνα , στην Ινδία , στην Αμερικανική ήπειρο , σας αρέσει μια ζωή σκυμμένοι στα τέσσερα κάφροι .

Ηe

Καλά όλες οι χώρες του κόσμου έχουν αναμειχθεί σε πόλεμος. Δηλαδή στις εκστρατείες της Ελλάδας στην Μικρά Ασία (όταν ήταν ακόμα ισχυρή) δεν πέθανε κάνεις?

zz

Τελευταία φορά η ΕΛΛΑΔΑ ήταν ισχυρή με τον Μέγα Αλέξανδρο , τώρα που έγινε Σλάβος και αυτό θα ξεχάσουμε , στην Μικρασιατική Ευστρατία η ΕΛΛΑΔΑ ούτε ισχυρή ήταν ούτε μυαλό είχε , εάν η ΕΛΛΑΔΑ ήταν ισχυρή δεν θα έχανε τον πόλεμο μόλις την πούλησαν οι (σύμμαχοι) μεταξύ τους και Βρετανία , άρα κάναμε ένα πόλεμο με ξένη βοήθεια και όχι με τα δικά μας κότσια . Σχετικά με την Βρετανία , όλες οι χώρες που ανέφερα ήταν προτεκτοράτα των Βρετανών που κατακτηθήκαν και εκμεταλλευτήκαν αγρίως τα πλούτη τους οι Βρετανοί , διάβασε την ιστορία .

Οι κομμουνιστές Ρώσοι φταίνε.

Κι ας έχουν καπιταλισμό 30 χρόνια κοντά...

zz

Τι Έιμσμπερι τι Σάλσμπερι τα ίδια φρούτα είναι , τώρα σκέπτονται πώς να τα φορτώσουν στον Πουτιν , γνωστό το σενάριο των Βρετανών .

LSD...

...εγγλέζικο! Μάλλον ναρκομανείς θάταν. Αφού είναι άγνωστη η ουσία, τί κουραφέξαλα γράφετε γιά Σκρίπαλ καί λοιπές ανοησίες?

Κοιμήσου..

Ναι, γιατί ο Πουτιναριό είναι η αθώα περιστέρα..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης