Απώλειες για τη Wall με «οδηγό» τις τηλεπικοινωνίες

f6d397c486063_XL

Στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, η McDonald's κατέγραψε άνοδο 4,1% μετά τα καλύτερα των αναμενόμενων έσοδα

Διέγραψαν τα πρωινά κέρδη οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street τη Δευτέρα, με τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών να καταγράφει τη μεγαλύτερη πτώση.

Ο Dow Jones υποχώρησε κατά 0,61% στις 24.163 μονάδες, με τις τηλεπικοινωνίες να καταγράφουν απώλειες 2%, καθώς τα νέα για την εξαγορά της Sprint από την T-Mobile έναντι 26 δισ. δολαρίων, πυροδότησαν αρχικά την άνοδο, ωστόσο οι αναλυτές είναι επιφυλακτικοί για το κατά πόσο οι δύο εταιρείες θα λάβουν την έγκριση των ομοσπονδιακών Αρχών.

Ο S&P 500 υποχώρησε κατά 0,82% στις 2.648 μονάδες, με τη Boeing να καταγράφει τη μεγαλύτερη πτώση. Απώλειες 0,75% στις 7.066 μονάδες για τον Nasdaq, με «οδηγό» τη Microsoft (-2,4%).

Στο «μέτωπο» των deals, η εταιρεία logistics Prologis εξαγοράζει την DCT Industrial Trust έναντι 8,4 δισ. δολάριων, ενώ η Marriott Vacations εξαγοράζει την αντίπαλη ILG έναντι 4,7 δισ. δολαρίων. Η Marathon Petroleum εξαγοράζει την Andeavor έναντι 23 δισ. δολ.

Στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, η McDonald's κατέγραψε άνοδο 4,1% μετά τα καλύτερα των αναμενόμενων έσοδα. Καλύτερα των αναμενόμενων κέρδη και για την Allergan.

Στα μακροοικονομικά στοιχεία, οι καταναλωτικές δαπάνες κατέγραψαν τη μεγαλύτερη ετήσια άνοδο από τον Φεβρουάριο του 2017.

Η απόδοση του αμερικανικού 20ετούς υποχώρησε σε νέο χαμηλό από τις 20 Απριλίου, ενώ η απόδοση του 2ετούς ομολόγου διαμορφώθηκε στο 2,5%.


Πηγή:
Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20347816

«Ο TurkStream θα είναι πολύ ευεργετικός για τη χώρα μας και το έθνος μας, αλλά και για τους γείτονές μας και την περιοχή», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος - Ο TurkStream «θα μεταμορφώσει στην Τουρκία σ' έναν σημαντικό (ενεργειακό) κόμβο», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος

webber

«Έζησε πολλές μεταστροφές στην κυβερνητική του θητεία, αλλά στο τέλος ήταν και ένας αξιόπιστος εταίρος. Και αυτό πρέπει να το πούμε ξεκάθαρα, ότι στο τέλος υλοποίησε και εφάρμοσε το πρόγραμμα» σχολίασε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΕΛΚ για τον Έλληνα πρωθυπουργό - Ζήτησε από τους ισχυρούς της ευρωζώνης να βλέπουν και τα προβλήματα των πιο «μικρών»

000_1AY3EL

Με δείγματα DNA προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τις σορούς - Πάνω από 1.000 αγνοούμενοι - Σχεδόν 10.000 κατοικίες καταστράφηκαν, ενώ το τοξικό νέφος σε απόσταση 130 χλμ - Αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις 

17430172

Κι ενώ η γαλλική -και ευρωπαϊκή- κεντροαριστερά δεν περνά και τις πλέον λαμπρές της ημέρες, η πρώην προεδρική υποψήφιος Σενγκολέν Ρουαγιάλ προσφέρεται να τη σώσει – Η Σενγκολέν Ρουαγιάλ σκέφτεται να κατεβεί στις ευρωεκλογές 

20302314

Ο Γενς Σπαν, υπουργός Υγειας και διεκδικητής της ηγεσίας του CDU εκφράζει επιφυλάξεις για το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση – Προκαλεί αντιδράσεις ακόμη και στο ίδιο του το κόμμα