«Closer»: Η γαλλική κομψότητα του Μακρόν και ο άξεστος Τραμπ

«Closer»: Η γαλλική κομψότητα του Μακρόν και ο άξεστος Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν δίστασε να μιλήσει για την πιτυρίδα στο κοστούμι του Μακρόν μπροστά στους δημοσιογράφους

macron-trump_main01
Mετά την ομιλία του στους κήπους του Λευκού Οίκου, ο Εμανουέλ Μακρόν προτίμησε να δώσει ένα τρυφερό φιλί στην σύζυγό του Μπριζίτ αλλά και να ασπαστεί την σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια.

Γαλλική κομψότητα, σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό «Closer». Tην ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δεν διστάζει να μιλήσει για την πιτυρίδα στο κοστούμι του Μακρόν μπροστά στους δημοσιογράφους, ο Γάλλος πρόεδρος συμπεριφέρεται με περισσότερο τακτ. Μετά το τέλος της ομιλίας του, όπως θα έκανε ένας τζέντλεμαν, φίλησε το χέρι της «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ.

Εν συνεχεία, για να μην μείνει παραπονεμένη η σύζυγός του, έσπευσε να της φιλήσει με τρυφερότητα το χέρι της. Η Μπριζίτ εξεπλάγη καθώς δεν φάνηκε να περιμένει αυτή τη χειρονομία, επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα.

Σήμερα, ο 39χρονος πρόεδρος της Γαλλίας ολοκληρώνει την τριήμερη επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ. Θα παραχωρήσει ομιλία στο Καπιτώλιο και, όπως και ο Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν το 1976, έτσι και ο Μακρόν θα μιλήσει στην αγγλική γλώσσα επί 30 λεπτά. Μια ομιλία «για να θυμάστε τις κοινές αξίες και την επιθυμία να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία μαζί», όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο των Ηλυσίων.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με φοιτητές από το Πανεπιστήμιο «George Washington». Προτού πάρει το αεροπλάνο για να επιστρέψει στην πατρίδα του, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

macron-trump_02
macron-trump_03
macron-trump_04
macron-trump_05
macron-trump_06

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης