Πρόσω ολοταχώς για συγκυβέρνηση Χριστιανοδημοκρατών - Σοσιαλδημοκρατών, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οδηγείται η Γερμανία. Ύστερα από εννέα ώρες που διήρκεσαν οι χθεσινές συνομιλίες του προεδρείου του SPD (Σοσιαλδημοκρατών) και μια πίτσα τεραστίων διαστάσεων για... ενίσχυση (όπως γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ), ο Μάρτιν Σουλτς φαίνεται ότι βάζει νερό στο κρασί του.
Ο αρχηγός του SPD σε μία δήλωσή του που ανέβασε στο Twitter αναφέρει ότι για να συμμετέχουν οι Σοσιαλδημοκράτες σε κυβέρνηση «μεγάλου συνασπισμού», θα πρέπει πρώτα να λάβουν τη σχετική απόφαση τα μέλη του κόμματός του. «Υστερα από μία "δραματική έκκληση" του προέδρου της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ να βρεθεί μία λύση για τον σχηματισμό σταθερής κυβέρνησης», ο Μάρτιν Σουλτς δήλωσε: «Δεν θα αρνηθούμε. Εάν τα μέλη του SPD ψηφίσουν ότι θέλουμε να συμμετέχουμε σε κυβέρνηση συνασπισμού».
Κλείσιμο
Ο Μάρτιν Σουλτς παραδέχτηκε ότι το SPD έχει επίγνωση της ευθύνης του στο εκλογικό αποτέλεσμα του Σεπτεμβρίου.
«Δεν υπάρχει κανένας αυτοματισμός σε καμία κατεύθυνση. Σαφώς τα μέλη του κόμματος πρέπει να ψηφίσουν σχετικά με τη συμμετοχή του SPD στην κυβέρνηση. Αλλά η Γερμανία βρίσκεται σε μία περίπλοκη κατάσταση. Οι συνομιλίες των κομμάτων των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), των βαυαρών εταίρων τους, των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) και των Πρασίνων (Gruene) έχουν καταρρεύσει για τον σχηματισμό κυβέρνησης».
Και ο πρόεδρος της Γερμανίας,Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ,έκανε δραματική έκκληση για τον σχηματισμό μιας σταθερής κυβέρνησης αποκλείοντας το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.