Παίζει το... τελευταίο του χαρτί ο Τραμπ: Με την Μελάνια σε προεκλογική συγκέντρωση

Παίζει το... τελευταίο του χαρτί ο Τραμπ: Με την Μελάνια σε προεκλογική συγκέντρωση

«Eίναι μαχητής και πως όποιος τα βάλει μαζί του, πρέπει να ξέρει ότι θα τον χτυπήσει δέκα φορές πιο δυνατά...», είπε η τρίτη σύζυγός του 

Παίζει το... τελευταίο του χαρτί ο Τραμπ: Με την Μελάνια σε προεκλογική συγκέντρωση
Ντόναλντ Τραμπ και Χίλαρι Κλίντον δεν θα είναι οι νικητές στην κάλπη που στήνεται σήμερα στο Ουισκόνσιν αφού οι πολιτικοί τους αντίπαλοι σηκώνουν... κεφάλι, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός Μίδας ρίχνει στη μάχη το μεγάλο του χαρτί, την τρίτη σύζυγό του, Μελάνια. 


Λίγες ώρες προτού Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί προσέλθουν στην κάλπη για να επιλέξουν τον υποψήφιο του κόμματός τους στις προεδρικές εκλογές, η σύζυγός του, Μελάνια, έκανε σπάνια εμφάνιση σε προεκλογική συγκέντρωση του συζύγου της λίγες ώρες στο Ουισκόνσιν λέγοντας πως ο Τραμπ είναι μαχητής και πως όποιος τα βάλει μαζί του, πρέπει να ξέρει ότι θα τον χτυπήσει δέκα φορές πιο δυνατά...  

 
Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο μεγαλύτερος πολιτικός αντίπαλος του Τραμπ, Τεντ Κρουζ και ο Δημοκρατικός αριστερός Γερουσιαστής του Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς είναι οι "ευνοημένοι" στην πολιτεία του Ουισκόνσιν.    

Κλείσιμο
Στους Δημοκρατικούς, ο Σάντερς εμφανίζεται πάντως να έχει μικρό προβάδισμα έναντι της Χίλαρι Κλίντον με την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας να επικεντρώνεται στις επόμενες μάχες, λιγότερο στο Ουαϊόμινγκ (το Σάββατο) και περισσότερο στη Νέα Υόρκη στις 19 Απριλίου. 
    
Στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών, η θέση του Τεντ Κρουζ είναι καλύτερη έναντι του Τραμπ, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, οι επικρίσεις έχουν στραφεί κυρίως στον Τζον Κάσιτς.

Ο τρίτος υποψήφιος βρίσκεται πολύ πίσω από τον Τραμπ και τον Κρουζ και, ακόμη και μαθηματικά, δεν έχει καμία ελπίδα , ωστόσο αρνείται να αποχωρήσει, όπως επίμονα του ζητούν οι δύο πολιτικοί του αντίπαλοι.

Από την πλευρά του, ο Κρουζ θεωρεί ότι η παραμονή του Κάσιτς διασπά την ψήφο των Ρεπουμπλικανών και ευνοεί έτσι τον Τραμπ, ενώ ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ζητά να φύγει ο Κάσιτς επειδή οι λίγοι εκλέκτορες που "ροκανίζει", μπορεί στο τέλος να κάνουν αδύνατη την απόλυτη πλειοψηφία ενός υποψηφίου στο τελικό συνέδριο των Ρεπουμπλικανών .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης