Σε άλλη μια μαζική απαγωγή, αυτή τη φορά αγοριών, προχώρησε η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.
Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg η Μπόκο Χαράμ απήγαγε 100 αγόρια και νεαρούς άντρες κατά τη διάρκεια επίθεσης που πραγματοποίησε στο χωριό Ντορόν Μπαγκά στην επαρχία Μπορνό στα νοτιοανατολικά της χώρας.
Στην ίδια επίθεση, συμπλήρωσε ο Χασάν Ιμπραχίμ, έχασαν τη ζωή τους 10 άνθρωποι.
Ο Ιμπραχίμ εκτίμησε ότι τα αγόρια αυτά θα γίνουν υποχρεωτικά μαχητές της ισλαμιστικής οργάνωσης, που ευθύνεται για τον θάνατο 2.053 ανθρώπων το πρώτο εξάμηνο του 2014.
Κλείσιμο
Τον Απρίλιο η ίδια οργάνωση είχε απαγάγει άλλα 200 κορίτσια από το σχολείο τους απειλώντας να τα πουλήσει ως σκλάβες.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.