Ο νιγηριανός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε 53 ισλαμιστές μαχητές της Μπόκο Χαράμ όταν απέτρεψε επίθεση εναντίον στρατιωτικής βάσης στην πόλη Νταμπόα της βορειοανατολικής Νιγηρίας.
Ανακοίνωση του εκπροσώπου του υπουργείου Άμυνας υποστράτηγου Κρις Ολουκολάντε προσθέτει ότι πέντε στρατιώτες και ένας ανώτερος αξιωματικός του στρατού σκοτώθηκαν επίσης κατά την ανταλλαγή πυρών το βράδυ της Παρασκευής.
Ο στρατός συχνά αναφέρει μεγάλο αριθμό θυμάτων στις τάξεις των ανταρτών και σχετικά μικρό στις τάξεις του, όπως επισημαίνει το Reuters που προσθέτει ότι συνήθως δεν είναι δυνατή η ανεξάρτητη επιβεβαίωση των πληροφοριών.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί