ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
«Ο Πούτιν είναι γαμ...», λέει ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών

«Ο Πούτιν είναι γαμ...», λέει ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών

Γκάφα ολκής σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή για τις διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών  - Ο Αντρέι Ντεσχίτσα τα δήλωσε αυτά μπροστά από το εξαγριωμένο πλήθος έξω από τη ρωσική πρεσβεία στο Κίεβο 

«Ο Πούτιν είναι γαμ...», λέει ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών
Κορυφαίος διπλωμάτης του Κιέβου εξύβρισε δημοσίως τον Πούτιν σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή για τις διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών και ενώ διεξάγονται πυρετώδεις διαβουλεύσεις, για να βρεθεί λύση στο θέμα του φυσικού αερίου.

Σε μία γκάφα ολκής που ενδεχομένως στοιχίσει στη χώρα του, ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας, Αντρέι Ντεσχίτσα, φώναξε μπροστά από το εξαγριωμένο πλήθος που βανδάλισε και επιτέθηκε στη ρωσική πρεσβεία στο Κίεβο ότι «ο Πούτιν είναι γαμ...».

Ο Ντεσχίτσα όταν έφτασε στο σημείο της διαμαρτυρίας -στην οποία οι διαδηλωτές, μεταξύ άλλων, αναποδογύρισαν αυτοκίνητα που ανήκουν στο προσωπικό της πρεσβείας, βεβήλωσαν τη ρωσική σημαία και προκάλεσαν φθορές στο κτήριο με κροτίδες και μπογιά- σε μια προφανή προσπάθεια να εκτονώσει την οργή του πλήθους, γύρισε και είπε στους διαδηλωτές: «Θα ήθελα να στέκομαι εδώ μαζί σας και να μπορούσα να σας πω ότι η Ρωσία βγήκε από την Ουκρανία. Ο Πούτιν είναι ένας γαμ...!». 


Κλείσιμο

 Όπως είναι φυσικό, το συγκεντρωμένο πλήθος «αγκάλιασε» τις δηλώσεις Ντεσχίτσα και οι διαδηλωτές άρχισαν μαζί με τον υπουργό να τραγουδάνε. 

Η ουκρανική κυβέρνηση δεν σχολίασε αμέσως τα λεγόμενα  Ντεσχίτσα, ενώ σχόλια δεν έκανε ούτε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης