Ομπάμα σε Πούτιν: Η Ουάσιγκτον είναι έτοιμη να επιβάλει κυρώσεις στη Μόσχα
Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε στον Πούτιν η κρίση μπορεί ακόμη να επιλυθεί διπλωματικά, αλλά ανέφερε ότι ο ρωσικός στρατός θα πρέπει πρώτα να σταματήσει την «εισβολή» του στην Ουκρανία
Ο Aμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είπε στον ομόλογό του της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απορρίπτουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην περιοχή Κριμαία της Ουκρανίας και προειδοποίησε ότι η Ουάσιγκτον είναι έτοιμη να επιβάλει κυρώσεις στη Μόσχα.
«Αυτός -ο Ομπάμα-, τόνισε ότι οι ενέργειες της Ρωσίας παραβίασαν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και ότι σε συντονισμό με τους ευρωπαίους εταίρους μας, είμαστε έτοιμοι να επιβάλουμε πρόσθετες κυρώσεις στη Ρωσία για τις ενέργειές της» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος
Ο Ομπάμα είπε στον Πούτιν η κρίση μπορεί ακόμη να επιλυθεί διπλωματικά, αλλά ανέφερε ότι ο ρωσικός στρατός θα πρέπει πρώτα να σταματήσει την «εισβολή» του στην Ουκρανία, σημείωσε επίσης η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.
Με καταμετρημένο περισσότερο από το ήμισυ των ψήφων, ο επικεφαλής της επιτροπής του δημοψηφίσματος ανακοίνωσε ότι πάνω από το 95% των ψήφων τάχθηκε υπέρ της ένωσης με τη Ρωσική Ομοσπονδία.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.